Total Pageviews

Friday, August 13, 2021

Ei maskeja edes lapsille

 Ei maskeja edes lapsille
Jos jollekin on vielä epäselvää, miksi kirurgit käyttävät maskeja, vaikka niitä ei suositella normaalikäyttöön, niin tässä erinomaisen selkeä selostus.
- Lääketieteellinen kirjallisuus on täynnä huonoa fiktiota, joka on naamioitu lääketieteeksi.
- Laajan tarkastelun ja analyysin perusteella on täysin selvää että terveiden ihmisten EI TULE KÄYTTÄÄ kirurgisia eikä kangasnaamioita.
- Myöskään ei pidä suositella koko väestön yleistä maskipakkoa. Sellaista ei tue mikään korkein tieteellinen näyttö.
- Väite, jonka mukaan maskeja käyttävät kirurgit ovat todiste siitä, että maskeja olisi käytettävä viruksen leviämisen estämiseksi, on virheellinen. Vaikka kirurgit käyttävät maskeja estääkseen hengityspisaroitaan saastuttamasta operointialuetta, yhteyttä ei voi ulottaa viruksiin saakka. Kirurgiset ja kangasmaskit eivät auta viruksen leviämisen estämisessä.
- Meidän kaikkien pitäisi ymmärtää, että kirurgisten maskien ei ole osoitettu estävän viruksen leviämistä tai suojaavan siltä.
- Siksi maskeja ei ole koskaan suositeltu käytettäväksi kausiluonteisen influenssan, epidemioiden tai aiempien pandemioiden aikana. Se että tieteellinen kirjallisuus ei tue maskien käyttöä influenssan tai muiden virusten estämisessä, on syynä siihen, että Fauci, CDC, WHO ja lähes kaikki tartuntatautien asiantuntijat totesivat, että maskien käyttö ei estä C19 leviämistä.
Vaikka kansanterveysviranomaiset käänsivät takkinsa ja muuttivat myöhemmin suosituksiaan, tiede ei ole muuttunut. Myös uusin tutkimus vahvistaa, että maskit ovat tehottomia estämään virusten, kuten C19 leviämistä.
Jos kirurgi olisi sairas, etenkin virusinfektion takia, hän ei tekisi leikkausta, koska hän tietää, että kirurginen maski EI pysäyttäisi virusta.
Toinen väärinkäsitys liittyy ympäristöihin, joissa kirurgit käyttävät maskeja. Ne minimoivat kirurgisten MASKIEN HAITALLISET VAIKUTUKSET käyttäjilleen. Kirurgit
työskentelevät steriileissä tiloissa, joissa on voimakas ylipaineinen ilmanvaihto, joka vaihtaa ja suodattaa ilmaa erittäin tehokkaasti ja lisää ilman happipitoisuutta.
Nämä olosuhteet rajoittavat maskien kielteisiä vaikutuksia kirurgille ja leikkaussalin henkilökunnalle.
Silti tehokkaasta ilmastoinnista huolimatta kliiniset tutkimukset ovat antaneet merkkejä KIRURGISTEN MASKIEN KIELTEISISTÄ VAIKUTUKSISTA kirurgin fysiologiaan ja suorituskykyyn (esimerkiksi hapenottokyky, hiilidioksidin lisääntyminen.
Kirurgit ja leikkaussalin muu henkilökunta on hyvin koulutettua, he ovat kokeneita ja huolellisia steriiliyden ylläpitämisessä.
- Käytetään vain uusia steriilejä maskeja.
- Maski asetetaan paikalleen steriilisti.
- Maskia käytetään vain lyhyen aikaa. Se vaihdetaan heti, jos ilmenee merkkejä liiallisen kosteuden kertymisestä. Kosteus heikentää maskin tehokkuutta ja lisää sen kielteisiä vaikutuksia.
- Kirurgit EIVÄT KOSKAAN käytä uudelleen kirurgisia maskeja, EIVÄTKÄ KOSKAAN käytä kangasmaskeja.
Kun kansalaisia kehoitetaan käyttämään maskeja, joita varten heillä ei ole asianmukaista koulutusta, seurauksena on, että he käsittelevät maskia väärin, koskettavat sitä usein ja käyttävät niitä uudelleen tavalla, joka lisää saastumista ja mitä todennäköisemmin lisää taudin leviämistä ja itsensä infektoitumista."
" THL:n Jussi Sane joka on Suomen infektioepidemiologian johtava asiantuntija (taitaa muuten olla siirtynyt nykyisin WHO:lle) otti kantaa maskeihin 17.3.2021 twitterissä (linkki: https://twitter.com/SaneEpi/status/1372227440014155786 ). Hän sanoo varsin suorasanaisesti, että näyttö maskien tehokkuudesta oli heikko alunperinkin ja nyt se on jopa huonompi kuin vuosi sitten. Maskien tuputtaminen on saanut uskonlahkomaisia piirteitä. Mihin se perustuu? Kuka näitä vaatii? Emeritusprofessori Mäkelä ja hänen työryhmänsä, teki STM:lle laajan kasvosuojatutkimuksen missä ei löydetty juuri hyötyjä maskien käytöstä väestön suojelemiseksi. Sittenhän Mäkelän johtaman ryhmän tutkimusta "peukaloitiin" ja näin saatiin poliittinen maskisuoritus. Mäkelä on Kalevan haastattelussa lokakuussa kertonut, että alkuperäisen tutkimuksen johtopäätökset ovat voimassa edelleen. Maskien tehottomuuteen maailmalla kiinnitti huomiota myös THL:n infektioylilääkäri Asko Järvinen. Samoin niiden tehottomuuden totesi ECDC (Euroopan Unionin "THL") 15.2.2021 julkaistussa tutkimuskoosteessaan. Myös WHO:n kanta oli alunperin se ettei maskeja suositella. Oxfordin yliopiston data kertoo luotettavasti, että maailmalla nimenomaan maissa joissa on maskipakko ja rajoituksia tauti on levinnyt pahiten. Näyttö on siis varsin kiistatonta. Miksi näitä asioita ei kerrota ihmisille? Kuka näitä määräyksiä antaa? "

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.