Total Pageviews

Saturday, March 21, 2020

Virus Kaveri

Virus kaveri

VirusGuy:

Joitakin muistiinpanoja niistä testisarjoista, joita näin eilen Twitterissä kysyttävän.
He eivät tee vasta-ainetestejä. He tekevät PCR-testiksi kutsutun asian, joka lähtökohtaisesti ottaa näytteen soluistasi ja monistaa mitä tahansa DNA: ta etsimään ”virussekvenssejä”, ts. Ei-ihmisen DNA: n bittiä, jotka näyttävät vastaavan tunnetun virusgenomin osia.
Ongelmana on, että testin tiedetään olevan paskaa.
Se käyttää 'monistamista', mikä tarkoittaa erittäin pienen määrän DNA: n ottamista ja sen kasvattamista eksponentiaalisesti, kunnes se voidaan analysoida. On selvää, että myös kaikki näytteen pienet kontaminaatiot vahvistetaan, mikä johtaa mahdollisesti räikeisiin löytövirheisiin.
Toiseksi se etsii vain osittaisia ​​virussekvenssejä, ei kokonaisia ​​genomeja, joten yhden patogeenin tunnistaminen on melkein mahdotonta, vaikka jättäisitkin huomioimatta muut asiat.
Kaikki nämä sairaalaan lähetettävät Miki Hiiri -testipaketit tekevät parhaimmillaan analyytikoille, että soluissasi on virus-DNA: ta. Mitä suurin osa meistä tekee, suurimman osan ajasta. Se voi kertoa sinulle, että virussekvenssi liittyy tiettyyn virustyyppiin - sano valtava koronaviruksen perhe. Mutta siinä kaikki.
Ajatus, että nämä sarjat voivat eristää tietyn viruksen, kuten covi-19, on täysin paskaa.
Eikä se ole edes pääsemässä toiseen asiaan - viruskuormaan.
Jos muistat, PCR toimii monistamalla pieniä määriä DNA: ta. Siksi on turhaa kertoa sinulle, kuinka paljon virusta sinulla voi olla.
Ja se on ainoa kysymys, jolla on todella merkitystä sairauden diagnosoinnissa. Kuten sanoin, jokaisella on järjestelmässäsi muutamia viruksia potkumassa milloin tahansa, ja useimmat eivät aiheuta sairauksia, koska niiden määrät ovat liian pienet. Jotta virus voi kärsiä, tarvitset paljon sitä, valtavan määrän sitä. Mutta PCR ei testaa viruskuormitusta eikä siksi voi määrittää, esiintyykö osteogeneesiä riittävästi määriä teidän sairauttamiseksi.
Jos tunnet sairautta ja saat PCR-testin, satunnainen virus-DNA voidaan tunnistaa, vaikka ne eivät olisikaan mukana sairaudessasi. Johtaa väärään diagnoosiin.
Ja koronavirukset ovat uskomattoman yleisiä. Suurella prosentilla maailman väestöstä on covi-DNA: ta pieninä määrinä, vaikka he olisivatkin hyvin terveitä tai sairaita jollain muulla patogeenillä.
Näetkö mihin tämä vielä menee?
Jos haluat luoda täysin väärän paniikin täysin vääristä pandemioista - valitse koronavirus.
Ne ovat uskomattoman yleisiä ja niitä on tonnia. Hyvin suurella prosentilla muilla tavoin (flunssa, bakteerikeuhkokuume, mikä tahansa) sairastavista ihmisistä tulee positiivinen PCR-testi koviin, vaikka teetkin niitä oikein ja suljet pois saastumisen yksinkertaisesti siksi, että koviset ovat niin yleisiä.
Sairaaloissa kaikkialla maailmassa on satoja tuhansia influenssa- ja keuhkokuumeen uhreja yhdellä kertaa.
Sinun tarvitsee vain valita niistä pahimmat yhdestä paikasta - sano Wuhan - antaa heille PCR-testejä ja väittää, että kuka tahansa, jolla on koronaviruksen kaltaisia ​​virussekvenssejä (joita on väistämättä paljon), kärsii 'uudesta' 'tauti.
Koska olet jo valinnut sairaimmat influenssatapaukset, melko suuri osa näytteestä kuolee.
Voit sitten sanoa, että tämän 'uuden' viruksen CFR on korkeampi kuin flunssa, ja käyttää sitä lisäämään huolta ja tekemään lisää testejä, jotka tietysti tuottavat enemmän 'tapauksia', mikä laajentaa testausta, mikä tuottaa vielä enemmän 'tapauksia' ja niin ja niin edelleen.
Ennen kauan sinulla on 'pandemia', ja kaikki mitä olet tehnyt, on käyttää yksinkertaista testipaketti-temppua pahimman influenssa- ja keuhkokuumetapauksen muuntamiseksi jotain uutta, jota ei todellakaan ole.
Suorita nyt sama huijaus muissa maissa. Varmista, että pelon viesti pysyy korkeana, jotta ihmiset tuntevat olevansa paniikkisia ja vähemmän kykeneviä ajattelemaan kriittisesti.
Ainoa ongelmasi tulee olemaan - koska tosiasiassa ei ole todellista uutta tappavaa taudinaiheuttajaa, vaan vain säännöllisesti sairaita ihmisiä, joita merkitset väärin - tapaustesi numerot, ja etenkin kuolemasi, tulevat olemaan aivan liian pieniä todelliselle uudelle tappavalle viruspandemia.
Mutta voit estää ihmisiä osoittamasta tätä monella tavalla.
1. Voit väittää, että tämä on vasta alkua ja enemmän kuolemia on tulossa. Käytä tätä tekosyynä karanteeniin kaikille ja väitä sitten, että karanteeni esti odotetut miljoonat kuolleet.
2. Voit kertoa ihmisille, että vaarojen "minimointi" on vastuutonta, ja kiusata heitä puhumatta numeroista.
3. Voit puhua kiusallisesti r0-numeroista toivoen sokeita pseudotieteellisiä ihmisiä
4. Voit aloittaa hyvien ihmisten testaamisen (joissa tietysti on myös koronavirus-DNA: n silppuja) ja siten täyttää 'tapauskuvasi' oireettomilla kantajilla (sinun on tietenkin pyöritettävä sitä kuulostamaan tappavalta, vaikka kuka tahansa virologi tietää mitä oireettomampia tapauksia sinulla on, niin patogeenisi on vähemmän tappava
Suorita nämä yksinkertaiset vaiheet ja voit luoda oman täysin valmistetun pandemian ja käydä viikkoina.
Mutta miksi teet tämän, ihmiset saattavat kysyä.
Paljon syitä. Pelko on hyödyllinen. Ja väestö, joka on peloissaan vaatimaan suojelua, hyväksyy kaiken, mitä teet heidän suojelemiseksi, jopa naulaamalla heidät omaan taloonsa.
Se voi olla sosiaalisen valvonnan menetelmien koeajo. Saadaksesi selville kuinka herkkä väestö on. Tiukempi sensuuri pannaan täytäntöön. Luo ihmisiä pulaan ja epävarmuuteen.
Kaikki nämä ja muut ovat syitä.
Mutta mahdollisen motiivin ripustaminen jättää väittämättä - että kaikki todisteet viittaavat tähän.
Kaikki mitä näen, viittaa väärennettyyn pandeemiaan. Alhaiset määrät ja yritykset paisuttaa ne pelottavilla anekdooteilla ja huonoilla tieteillä, hullu ylikuormitus maailman hallituksissa, ikään kuin itse reaktio olisi kohta. Naurettava määrä tunnettuja ihmisiä, jotka "testaavat positiivisia".
Se voitaisiin helposti tehdä ja näyttää siltä kuin se olisi. Mielestäni. Mutta sinun on tehtävä oma mielesi.
Luulen, että monet virologian ja epidemiologian linjoista olisivat samaa mieltä, mutta kukaan ei aio tällä hetkellä uhata uraa sanomalla niin julkisesti. Ne saattavat hyppää pois sillasta.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.